Storstädning i Göteborg

februari 17, 2020
by admin

I betalt annonssamarbete med CleanTeam

När det gäller storstädning i Göteborg finns det företag som hjälper till. Man måste inte vara gammal eller sjuk för att få hjälp med städningen. Man behöver inte heller vara rik eller leva lyxliv. Att få hjälp med storstädning en eller några gånger om året är inte fel. Det gör att man får mer tid till annat och dessutom behöver man inte gå och gräma sig för den tråkiga städningen.

Vad ingår i en storstädning?

I en storstädning ingår en hel del saker som man inte utför vid den vardagliga städningen. När man storstädar dammsugs alla mattor och möbler, samt skåp, under sängar och andra möbler. Väggar och tak dammas, och ventilerna städas vid behov. Även hyllor, prydnadssaker, skåp och bänkar torkas av. Om element finns i bostaden brukar det rengöras på och bakom dem också. Dessutom görs alla speglar rent, toaletten städas och alla papperskorgar töms.

Fördelar med att anlita städföretag

Det finns flera fördelar med att anlita ett företag som utför storstädning Göteborg med omnejd. Förutom att man slipper städa på egen hand sparar man också en hel del tid. Medan företag gör jobbet kan man hålla på med andra saker, eller syssla med nöjen. Dessutom behöver man inte tänka på att man råkar använda fel rengöringsmedel till fel yta. Det har personalen koll på. I de allra flesta fall tar de också med sig de kemikalier och rengöringsmedel som behövs. Man behöver alltså inte tänka på vad man har hemma eller inte inför städningen.

Är det dyrt att anlita städhjälp?

I regel är det inte speciellt dyrt att anlita städhjälp. I många fall går det att få RUT-avdrag på arbetskostnaden, och det drar ner priset än mer. I Göteborg finns det konkurrens mellan städföretagen och det gör att du som kund kan jämföra priser och tjänster för att få rätt hjälp med storstädning i ditt hem.

Leave a Comment