Nyckelfärdiga modulhus i alla storlekar

januari 27, 2020
by admin

I samarbete med modulhus.se

Att bygga sitt drömhus är idag enklare än för några år sedan, då det erbjuds små till stora hus i modulform. Det innebär att många kommer undan utan att spräcka budgeten när de bygger sin sommarstuga eller villa.

Många människor drömmer om att bygga sitt egna hus. Ett hus där material, fönster, planlösning, golv, takhöjd och andra detaljer är unikt utvalda utifrån den egna smaken. Det som dock krossar många människors dröm om att bygga sitt drömhus, är att husbygge kräver tid, pengar och kunskap. De senaste åren har dock modulhus blivit allt mer populära och det gör att allt fler människor kan förverkliga sina husdrömmar, då de här husen levereras i moduler som sparar både tid och pengar.

Nyckelfärdiga modulhus

Modulhus finns i många olika format, utseende och storlekar, vilket gör att de här husen passar alla husdrömmar. Det finns många tillverkare av fritidshus och de flesta erbjuder mindre modulhus som är passande för fritidshus eller sommarstugor och även Attefallshus, Bolundare, Brf och större villor. Generellt sätt påverkas priset på den nyckelfärdiga stugan av vilka tillval köparen gör. Men just för ett fritidsboende kan köparen komma undan ganska billigt när de väljer att bygga hus med moduler, då de här husen ofta inte är i behov av tillvalen som gör att boendets pris ökar. Exempelvis är det i ett sommarboende inte nödvändigt med isolering för kallare månader, likväl som att det brukar räcka med ett våtrum. Att köpa ett nyckelfärdigt modulhus är därför väldigt passande för personer som vill uppfylla sin husdröm och samtidigt inte tömma plånboken.

En villa av moduler

Modulhus är passande för både mindre och större boenden, då företag som tillverkar de här husen ofta erbjuder moduler i storlek av en friggebod till i storleken av en villa. Att bygga en villa med hjälp av moduler är passande, då kostnadskalkylen oftast håller sig till budget för att samtliga material till huset är inkluderade i priset. Det innebär att vid bygge av ett modulhus är det enkelt att ha koll på ekonomin och budgeten, då materialkostnaderna är tydliga. Dessutom innebär modulerna att installationen och bygget av huset kommer att ske mer effektivt, då moduler levereras för att monteras ihop. Alltså är det både praktiskt gällande tid och pengar att bygga en villa med hjälp av moduler.

Leave a Comment