Är du i behov av rullgardiner?

mars 25, 2021
by admin

I samarbete med lindhsrollo.se

Det kan finnas flera anledningar till varför man går i tankar på att skaffa rullgardiner. Vanligtvis handlar det om den där starka lampan utanför som ibland kan lysa in aningen för mycket. Ja, solen är underbar i all sin prakt, men ibland kan man behöva gömma sig från den.

Rullgardin, ett måste i detta avlånga land

Bor man i Norden är det svårt att ha ett hem utan rullgardiner för sina fönster. Flera månader om året har vi varma dagar och nätter fyllda med ljus. Alla älskar vi väl Sveriges långa sommardagar!

Dock har det till följd att även huset fylls med dessa underbara solstrålar. Inte ska man klaga, men i vissa fall kan det skapa en problematik. För en hemma-arbetare kan ljusets störa datorskärmen och för den som vill se något uns på TV skärmen kan det bli nästintill omöjligt. För att inte tala om sovrummet! Trots härliga sommarnätter som aldrig verkar ta slut, behöver vi alla fortfarande vår sömn. Räddningen; rullgardiner. Dra ner den inför natten. Dra upp den inför dagen. Inga konstigheter där inte!

Rullgardiner behöver inte vara simpla

Det är många som när de hör ordet rullgardin, ser en grå tråkig gardin dras ned för fönstret. Så behöver det inte vara! Rullgardiner finns i alla färger. Idag kan man även välja med mönster och motiv. En rullgardin ska vara en del av hemmet och en fin inredningsdetalj, utöver att fylla funktionen av att stänga ute ljuset.

Det finns också de som ser svårigheter med rullgardin till fönster med unika mått. Det behöver inte heller vara ett problem. Idag finns mängder av företag som erbjuder måttanpassade rullgardiner som passar perfekt för unika fönster i alla former.

Om man börjar se rullgardinen som en inredningsdetalj blir det hela så mycket roligare. Sväng loss i valet av färger, former, mönster och motiv. Länge leve landet rullgardin!

Leave a Comment