MEX – en flyttfirma i Stockholm

maj 29, 2023
Av admin

Stockholm är en av de städer där det sker mest flyttar. Det beror delvis på att många behöver hyra sina lägenheter i andrahand, och ibland till och med tredjehand. Det innebär många gånger korta kontrakt och att man behöver flytta ofta. Oavsett om du flyttar titt som tätt eller mer sällan kan det alltid vara bra att ta in extra hjälp för att flytten ska gå snabbare och hanteras av proffs. Det finns många flyttfirmor att välja bland och eftersom det är många har vi i denna artikel valt att fokusera på en av dem. Vidare i artikeln kan du läsa mer om MEX som är en flyttfirma i Stockholm.

En populär flyttfirma

Är du på jakt efter en flyttfirma i Stockholm kan MEX vara värt att överväga. Företaget har funnits i snart 20 år och majoriteten av de bohagsflyttar de utför är genom tidigare kunders rekommendationer. De har lång erfarenhet och kunnig personal, vilket är en bidragande faktor till deras effektivitet och service. De erbjuder RUT-avdrag för sina tjänster, vilket kan vara bra att ha i åtanke när du bestämmer vilken flyttfirma du ska boka. Företagets huvudkontor finns på Vegagatan 3 i Stockholm, men de erbjuder bohagsflytt runt om i hela Stockholm med omnejd.

Flyttjänster

Om du inte har bokat en flyttfirma förut kan det vara svårt att veta vilka tjänster de erbjuder. Det är såklart olika beroende på vilket företag du väljer att anlita. MEX erbjuder följande flyttjänster:

Bohagsflytt
Oavsett om du bor i en mindre lägenhet eller i en stor villa kan företaget hjälpa dig att flytta bohaget. I en bohagsflytt ingår packning, transport, uppackning och möblering om du önskar det, vilket innebär att de kan underlätta hela flyttprocessen.

Företagsflytt
Bohagsflytt är för privatpersoner medan företagsflytt är för dig som ska flytta ditt företag från en lokal till en annan. De kan hjälpa företaget med:

  • Projektering och planering
  • Demontering
  • Nedpackning
  • Transport
  • uppackning och montering
  • Magasinering.

Flyttkartonger
Om du är i behov av att låna flyttkartonger kan företaget hjälpa dig med det. Det finns även möjlighet att köpa kartonger och flyttmaterial i deras butik.

Bärhjälp
Om du har tunga saker som du behöver hjälp att bära finns tjänsten bärhjälp.

Dödsbo
MEX kan hjälpa till vid dödsbo när lösöre, inventarier och övriga saker ska flyttas från ett dödsbo. De kan också packa och transportera möblerna dit ni önskar såsom till återvinningen eller till en andrahandsbutik.

Övriga tjänster

Utöver att MEX erbjuder olika flyttjänster erbjuder de också andra tjänster, till exempel olika städtjänster, magasinering, montering och återvinningstransporter.

Lämna en kommentar