Måla om hemma

september 4, 2020
Av admin

Behöver hela, eller delar av, ditt hem fräschas upp? Då kan det vara dags att överväga en ommålning. En så enkel sak kan nämligen ge din bostad ett rejält ansiktslyft utan att du behöver göra några stora ingrepp. Ett måleriarbete kan vara en bra investering inför en försäljning, när du flyttar in i en ny bostad eller om du helt enkelt vill fräscha upp din befintliga hemmamiljö. Du kan måla om hela hemmet eller enskilda delar beroende på hur behoven ser ut. Oavsett vilken typ av måleriarbete det är som ska utföras rekommenderar vi att anlita proffshjälp. För en målarfirma är inga arbeten omöjliga och de åtar sig både stora och små måleriarbeten. Självklart kan man måla själv men att anlita en målerifirma kommer att spara dig tid och besvär – och resultatet kommer dessutom att bli så mycket bättre.

Målarenstockholm.se satsar alltid på att deras arbeten ska hålla högsta kvalité. För att säkerställa detta görs alltid ett mycket noggrant och grundligt underarbete. Gammal färg skrapas bort och ytan spacklas och slipas ordentligt innan den sedan målas. Detta tydliga fokus gör att företaget känner sig så trygga med nivån på sina arbeten att de erbjuder en så kallad nöjd-kund-garanti på alla måleriarbeten. Detta kan ge dig som kund en extra trygghet i och med att du vet att de kommer att ta arbetet på allvar och göra sitt yttersta för att leverera bästa möjliga resultat.

Stockholmsområdet

Söker du en väl rekommenderad målare i Stockholm bör du definitivt kolla i detta företag. De arbetar alltså i enlighet med alla de regler som finns i branschen. Detta är något som man som kund alltid bör kontrollera då det tyvärr finns mindre seriösa företag som verkar i denna bransch. Anlita därför en målerifirma som har bra recensioner från tidigare kunder. Det har den här firman. De har också en bra struktur i sina projekt, det finns en tydlig projektledning som hela tiden kommunicerar med dig som kund och informerar om status, eventuella problem eller schema-ändringar.

Kom ihåg att alla typer av måleriarbeten i hemmet omfattas av ROT-avdraget. Detta gör att du kan dra av 30% av kostnaden för arbetet, material omfattas däremot inte av ROT-avdraget. Oavsett så kan du sänka kostnaden för ommålningen betydligt om du nyttjar avdraget. Meddela målerifirman om att du ämnar använda dig av ROT, så ordnar det administrativa. För dig innebär det att avdraget redan gjorts när du får den slutgiltiga fakturan.

Lämna en kommentar