Capitalbox.se

december 3, 2020
by admin

Är du ute efter ett företagslån så är capitalbox.se det rätta stället för dig. Där är det snabbt och enkelt att ta ett lån. Ansök direkt och få svar inom 24 timmar.

CapitalBox är en av Europas ledande specialister inom just företagslån. Via sin finansplattform så erbjuder de sina kunder en skräddarsydd finansiering. Företaget bildades år 2015 och tillhör Ferratum Group. Tack vare deras digitala plattform samt duktiga lånerådgivare så kan de behandla din ansökan om företagslån snabbt. Vanligtvis tar det inte mer än 24 timmar.
CapitalBox erbjuder företag företagslån från 20 000 upp till 2 miljoner kronor. Betalningstiden är upp till tre år.

Så går det till

Ansök: Berätta om dig och ditt företag. Hur mycket du är intresserad av att låna. Ansök.
Erbjudande: Här granskar du din månadsfaktura och ränta. Du får råd av CapitalBox kunniga lånerådgivare. Du får en offert.
Månadsfaktura: Företagslånet faktureras varje månad. Alla avbetalningar har samma fasta belopp varje månad.
Godkänn erbjudande: Är du intresserad så godkänn det lånerbjudande som du får. Detta företagslån är utan säkerhet och du gör din första betalning efter 30 dagar.

Behöver du hjälp på vägen med ditt företagslån så är CapitalBox mycket hjälpsamma. Behöver du skjuta upp en betalning, så löser de det till dig. Har du brist på inkomst en månad så välj att bara betala räntan när du ska betala fakturan. Du kan välja själv om du vill att låneperioden förlängs eller om beloppet ska fördelas på återstående månader.
Behöver du ändra betaldatum så kan du få göra det antingen för en specifik månad eller för hela din låneperiod.
Vill du lösa ut lånet så går det bra. Du kanske har betalt halva och inser att du kan betala av resten direkt. Då kan du göra det utan att det tillkommer någon extra kostnad för dig.
Är det något annat du funderar på så kan det i vissa fall finnas andra skräddarsydda lösningar för dig och ditt företag.

Tänk på att det är CapitalBox kedithandläggare som gör en bedömning och godkänner alla anpassningar av betalningsplanen. Det kostar dock inget extra för dig att ändra betalningsplanen om det blir godkänt.

Vilka är CapitalBox för?

Capitalbox erbjuder små och mellanstora företag hjälp med det rörelsekapital de behöver. Detta genom att erbjuda företagslån. För att kunna låna här måste du och företaget uppfylla vissa kriterier och dessa är:
Drift: Företaget måste ha varit verksamt i minimum sex månader.
Intäkter: Företaget måste ha minst en omsättning på 450.000 kronor per år.
Ägarna: Alla ägare ska vara bosatta i Sverige
Konto: Det krävs att företaget har ett svenskt bankkonto
Närvaro: Det är även krav på att företaget är registrerat i Sverige.

Med ett företagslån från CapitalBox får företaget möjlighet att finansiera sin utveckling och underhåll. Företaget kan exempelvis köpa ny utrustning som de behöver, anställa ny personal, utöka verksamheten eller öka lagret. Bolaget erbjuder företagslån till alla branscher så som exempelvis byggbranschen, detaljhandeln, grossisthandeln, restaurangbranschen och företag inom städning.

Utökad finansiering och ränta

Du kan expandera i takt med att företaget växer. När du har fått ditt företagslån så kan du ta hjälp av en lånespecialist för att få tillgång till mer finansiering i takt med att ditt företag växer. Den genomsnittliga räntan varierar på lånen och detta beror på ditt företag. Räntesatsen på varje lån ställs in individuellt. Räntesatsen baseras på företagets omsättning, kreditbetyg, kassaflöde samt vilken bransch företaget är aktivt i.

Leave a Comment